Klubture

De næste planlagte klubture er følgende:

Nordtur

Årets første sne, norske pister, free style, ild i pejsen og hygge med gamle og nye skivenner. Første weekend i december tager Bossanova hul på sæsonen med en forlænget weekendtur til Norge. Det er turen for alle – børn, voksne, nybegyndere og de hard-core på pisterne. Der er tradition for, at rigtig mange af klubbens medlemmer er med. Kendetegnet for denne tur er at der er free-style instruktør til teenagerne og andre som har mod på hop i forskellige versioner.

Vi bor i hytter ski in og ski out, og vi er fælles om madlavningen. Vi mødes naturligvis til afterski. Turen er arrangeret som bus eller kør-selv.

Tur til Vallåsen

En søndag i januar/februar kører vi til Vallåsen. http://www.vallasen.se.  Den aktuelle dato annonceres her et par måneder i forvejen. Turen arrangeres som kør-selv, og vi er behjælpelige med at koordinere pladser. Turen bliver planlagt med kort varsel efter snesituationen på Vallåsen.

Sydtur januar

Bossanovas tidlige sydtur ligger typisk i sidste halvdel af januar. Turen er for dig, som lægger vægt på godt skiløb og masser af det. Vi er ude når lifterne åbner og tilbage når de lukker. På sydturen i januar er der ikke undervisning, men du er selvfølgelig velkommen til at købe undervisning af den lokale skiskole. Vi deler os op i mindre hold efter niveau, så du er sikker på at køre med en gruppe, som passer til dig.

Sydtur Classic

Dette er klubbens “store” tur, hvor vi typisk tager til alperne for at stå på ski i en hel uge. Turen inkluderer undervisning 4 halve dage med vores egne instruktører. Der kan oprettes off-piste hold med lokale guider, hvis der er interesse for det. Derudover går vi også efter at bo samlet på et hotel hvor vi kan spise sammen og udveksle røverhistorier til afterski.

Afterskitur

Årets sidste sne. Turen er en tro kopi af den kendte Nordtur til hemsedal. Bare sidst i sæsonen og uden undervisning. Så mangler du lige en lille tur, fordi du ikke fik nok sne i løbet af vinteren, så er her endnu en chance.