Klubture

De næste planlagte klubture er følgende:

Nordtur

Årets første sne, norske pister, ild i pejsen og hygge med gamle og nye skivenner. Første weekend i december tager Bossanova hul på sæsonen med en forlænget weekendtur til Norge. Det er turen for alle – børn, voksne, nybegyndere og de garvede. Der er tradition for, at rigtig mange af klubbens medlemmer er med.

Vi bor i hytter ski in og ski out, og vi er fælles om madlavningen. Vi mødes naturligvis til afterski. Turen er arrangeret som bus eller kør-selv.

Sydtur januar

Bossanovas tidlige sydtur ligger i uge 2 eller 3. Turen er for dig, som lægger vægt på godt skiløb og masser af det. Vi er ude når lifterne åbner og tilbage når de lukker. På sydturen i januar er der ikke undervisning, men du er selvfølgelig velkommen til at købe undervisning af den lokale skiskole. Vi deler os op i mindre hold efter niveau, så du er sikker på at køre med en gruppe, som passer til dig.

Uge 7 – Saas Grund, Schweiz

I skolernes vinterferie har vi nu fået etableret en tur til Saas området i Schweiz. Turen er åben for alle klubmedlemmer, men selvfølgelig oplagt for dem med børn i skolealder. Turen er en ren kør-selv tur indtil videre.

Sydtur Classic

Dette er klubbens klassiske alpetur, på et tidspunkt med lange dage, og solskinstimerne er rimeligt garanterede. Turen inkluderer undervisning 4 halve dage med vores egne instruktører. Der kan oprettes off-piste hold med lokale guider, hvis der er interesse for det. Derudover går vi også efter at bo samlet på et hotel hvor vi kan spise sammen og udveksle røverhistorier til after-ski.