Nordtur 2017

Traditionen tro går sæsonens første Bossanova tur til Hemsedal. Det foregår fra den 30. november til den 4. december 2017. Her venter en lang weekend på de norske pister, free style, ild i pejsen, afterski og hygge med gamle og nye skivenner…

Der er afgang fra Herlev station torsdag aften kl. 19.00, så vi er klar til pisterne fredag morgen. Fredag eftermiddag starter skiundervisning, og når mørket falder på mødes vi til afterski for hhv. børn og voksne. Fra lørdag er skiundervisning om formiddagen. Lørdag aften mødes alle til fælles afterski. Søndag er der også skiundervisning om formiddagen. Bussen kører fra hytterne kl. 17.00, men inden da når vi endnu en god dag på pisterne.

Nedenfor kan du læse mere om transport, indkvartering, undervisning, tilmelding og priser.

Transport
Du kan vælge mellem transport med luksus-hvilebus eller kør-selv.

Bussen afgår fra Herlev station (P-plads ved Aldi) torsdag aften kl. 19.00 og er retur mandag morgen ca. kl. 6.00. Der er 42 pladser i bussen.

Hemsedal er også en god kør-selv destination med en fornuftig afstand fra Danmark og gode vejforhold. Der er mulighed for ankomst allerede torsdag aften, og afrejse mandag formiddag. Det er inkluderet i prisen. I år kan vi tilbyde 30 kør-selv pladser. Hvis bussen er fyldt, udvider vi med flere kør-selv pladser efter behov, så alle kan komme med.

Indkvartering og forplejning – ski in ski out
Indkvarteringen finder sted i 12-personers hytter på Veslestølen. Hytterne ligger lige ved pisten, så man kan klikke skiene på ved døren og køre på ski hjem igen – bedre kan det ikke blive. Link til Veslestølen.

Forplejning står man traditionen tro selv for i hytterne (mere info herom, når turen nærmer sig). Indkøbte varer bliver transporteret med i bussen.

Undervisning
Bossanovas dygtige instruktører vil sørge for kompetent og inspirerende skiundervisning på alle niveauer. Begyndere er som altid meget velkomne og Nordturen er en rigtig god måde at stifte bekendtskab med skiløb på. Der er 3×3 timers skiundervisning inklusiv i prisen. Børn skal være fyldt 6 år for at kunne deltage i undervisningen. Hvis der er interesse vil der også være undervisning i Free style, men dog kun hvis der er nok til at samle et hold.

Bossanovas Nordtur er kendt for at være en familietur, og der er som sædvanlig separate hold for børn og unge under 16 år.

Der gives ikke rabat for fravalgt undervisning. Der er ikke undervisning for snow board eller langrend.

Priser 2017
Turens pris er angivet pr. deltager og dækker: Valgt transportform, liftkort i tre dage, indkvartering i 12 personers hytte inkl. slutrengøring samt undervisning i 3 x 3 timer.

Prisen for at deltage er:

Deltager Transport med bus Kør-selv
Voksen (over 16 år) kr. 2.750,- kr. 1.950,-
Børn (7-15 år) kr. 2.500,- kr. 1.700,-
Børn (2-6 år) kr. 1.450,- kr. 650,-
Børn under 2 år, som ikke skal have egen plads i hytte el. bus Gratis Gratis

 

For kør-selv er det muligt at ankomme onsdag aften. Kontakt Lene for prisen.

OBS !!! Prisen gælder, hvis man tilmelder sig (og betaler) inden 18. oktober. Der tillægges gebyr på 100 kr. ved senere tilmelding.

Skileje
Som noget nyt skal man selv bestille ski via Hemsedals hjemmeside. Du kan få 20 pct. rabat på skileje, hvis du bestiller inden 14. november. Man kan ikke bestille skileje gennem klubben. Du kan bestille her: http://www.skistar.com/no/Hemsedal/Om-Hemsedal/Nyheter/SkiStar-Pluss/

Tilmelding
For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2017/2018. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om hvordan du bliver det her

Du tilmelder dig turen ved at maile til lene@bossanova.dk og samtidig indbetale det fulde beløb for turen på klubbens Nordturs-konto Reg nr.: 6610, Konto nr.: 2836244. (Husk at angive navn ved indbetaling).

I mailen skal du angive:

  • Navn på deltager(e)
  • Alder (på børn)
  • E-mail og telefonnummer
  • Transportform (bus eller kør-selv)
  • Eventuelle ønsker til indkvartering/hvem du gerne vil bo med
  • Antal uger på ski samt antal uger med undervisning
  • Ønskes free-style?

OBS: Du er først sikret en plads på turen, når vi har registreret din indbetaling og du har modtaget en bekræftelse på dette pr. mail.

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler turens pris ved eventuelt afbud. Afbestillingsforsikring skal du bestille hos dit eget forsikringsselskab. Skulle det ske, at du må melde afbud, anbefaler vi dog at du kontakter arrangørerne hurtigst muligt, da det kan være at der er deltagere på venteliste.

Spørgsmål til turen skal rettes direkte til arrangørerne, som i år er:

Lene Anderson. E-mail: lene@bossanova.dk, mobil: 20 66 30 95
Bjørn West. E-mail: bjorn@bossanova.dk, mobil: 22 64 33 65
Du kan læse mere om Hemsedal på http://www.skistar.com/hemsedal/

Børnepasning:
Børn i alle størrelser er meget velkomne på Nordturen også de helt små. Vi opfordrer til at man finder sammen om pasning, men alternativt er der tryg og god pasning i “Revehiet” i bunden af området. Se mere på http://www.skistar.com/no/Hemsedal/Om-Hemsedal/Barnas-Hemsedal/Barnepass/

Der kan bookes norsk skiskole fra 3 år. Se mere på skistar.com/no/hemsedal.

Det er muligt at leje babysenge og babystole i Hemsedal servicecenter. Kontakt evt. arrangørerne, så sørger vi for, at det står klar i hytten ved ankomst.

Vi glæder os til at se jer til endnu et brag af en Nordtur!!!