Sydtur, januar 2019

Årets tidlige sydtur finder sted i uge 3 og går igen til Val d’Isere. Val d’Isere i januar er efterhånden blevet en fast tradition i Bossanova. Skiområdet l’Espace Killy, som består af Val d’Isere og Tignes, ligger højt så sneen lægger sig tidligt på sæsonen, og der er ofte meget af den. Vi har haft rigtig mange fantastiske ture til området, hvor der er 300 km. pister og uanede muligheder for offpiste. Bellevardområdet er fantastisk til dem, som ikke har været mange uger på ski, og dem som skal have banket rusten af benene. Så der er skiløb for alle – både nybegynderen og den erfarne.

Konceptet er stort set det samme, som de tidligere år. Vi flyver, vi kører i bus, vi står på ski, vi står rigtig meget på ski, vi står enormt meget på ski, kører i bus og så flyver vi hjem igen. Indimellem vil der også blive tid til en stor fadøl (eller 2). Afrejse lørdag den 12. januar 2019 og hjemkomst lørdag den 19. januar 2019.

Vi rejser med Langley, og vi skal bo på Hotel Grand Nord. Grand Nord er et godt hotel med alt, hvad man har brug. Når man rejser med Langley er maden altid i top, og der er en hyggelig bar, hvor man kan fortælle røverhistorier om dagens begivenheder.

Prisen for turen er 6795 kr. Hvis du tilmelder dig senest den 1/10 2018 får du 400 kr. i rabat.

Inkluderet i prisen er:

  • Fly t/r København – Geneve og transfer til hotellet (på hjemmesiden er alle priser uden transfer!!)
  • Ophold i dobbeltværelse på Hotel Grand Nord
  • Morgenmadsbuffet alle dage.
  • Tre-retters menu alle dage.
  • 6-dages liftkort til hele området (Val d’Isere og Tignes).

Hvis man ønsker liftkortet udvidet til 7 dage koster det 370 kr. Hertil kommer den sædvanlige afgift på 350 kr. for skitransport. Enkeltværelsestillæg koster 1795 kr. Der vil være mulighed for at leje ski gennem Langley.

Til dem der har lyst eller behov, kan der arrangeres skiundervisning, offpiste guide mv.

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2018/2019. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om, hvordan du bliver det på hjemmesiden www.bossanova.dk

Der er et begrænset antal pladser, så vi kører efter det sædvanlige først til mølle princip. Tilmelding sker ved at sende en mail til Bjørn på bjorn@bossanova.dk med navn, adresse og e-mail. Så modtager du oplysninger om indbetaling af depositum. Betaling af ski og udvidelse af liftkort sker ved indbetaling af restbeløbet. Evt. afbestilingsforsikring kan klares gennem Langley ved tilmelding. Check lige med dit eget forsikringsselskab. Det kan sikkert gøres billigere.

Yderligere oplysninger

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Bjørn på bjorn@bossanova.dk.

Hjemrejseforsikringen er dækket af dit medlemskab af Dansk Skiforbund (Danmarks Idrætsforbund). Se forsikringsbetingelserne på http://www.idraettensforsikringer.dk/F%c3%a6lles-forsikringer. Du skal være særlig opmærksom på forsikringsbetingelserne, hvis du kører off-piste.