Afterskitur til Hemsedal

Som ny traditionen tro går sæsonens sidste Bossanova tur til Hemsedal. Det foregår d. 23. til d. 27. april 2015. Her venter en lang weekend på de norske pister, ild i pejsen og hygge med gamle og nye skivenner…

Der er afgang fra Hellerup station torsdag aften kl. 19.00, så vi er klar til pisterne fredag morgen. Når mørket falder på mødes vi til afterski, både fredag og lørdag eftermiddag. Søndag kører bussen fra hytterne kl. 17:00, men inden da når vi endnu en god dag på pisterne.

Nedenfor kan du læse mere om transport, indkvartering, undervisning, tilmelding og priser.

Transport

Der er i første omgang kun åbent for luksus-hvilebus. Hvis vi får mere end 36 tilmeldinger vil der være mulighed for kør-selv.

Bussen afgår fra Hellerup station (“bagsiden”, Estersvej) torsdag aften kl. 19.00 og er retur mandag morgen ca. kl. 6.30. Der er 46 pladser i bussen.

Indkvartering og forplejning – ski in ski out

Indkvarteringen finder sted i 12-personers hytter på Veslestølen. Hytterne ligger lige ved pisten, så man kan klikke skiene på ved døren og køre på ski hjem igen – bedre kan det ikke blive. Link til Veslestølen.

Husk at er der åbent på pisterne fredag aften mellem 18:00 og 22:00.

Forplejning står man traditionen tro selv for i hytterne (mere info herom, når turen nærmer sig). Indkøbte varer bliver transporteret med i bussen.

Undervisning

Der er ingen undervisning på Afterskituren.

Priser 2015

Turens pris er angivet pr. deltager og dækker: Bus, liftkort i tre dage, indkvartering i 12 personers hytte inkl. slutrengøring.

Prisen for at deltage er:

Transport med bus
Voksen (over 16 år)kr. 2.400
Børn (7–15 år)kr. 2.250
Børn (2–6 år)kr. 1.200
Børn under 2 år
som ikke skal have egen plads i hytte el. bus
Gratis

OBS !!! Prisen gælder, hvis man tilmelder sig (og betaler) i januar eller februar måned 2015. Der tillægges gebyr på 100 kr. ved senere eller tidligere tilmelding.

Skileje: Vi får ingen rabat på skileje på denne tur. Men man kan let selv bestille ski på følgende dette link:  http://www.skistar.com/da/Hemsedal/Skiudlejning/

Tilmelding

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2014/2015. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om hvordan du bliver det her

Du tilmelder dig turen ved at maile til kasper@bossanova.dk og samtidig indbetale det fulde beløb for turen på klubbens Nordturs-konto Reg nr.: 6610, Konto nr.: 2836244. (Husk at angive navn ved indbetaling).

I mailen skal du angive:

  • Navn på deltager(e)
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Eventuelle ønsker til indkvartering/hvem du gerne vil bo med

OBS: Du er først sikret en plads på turen, når vi har registreret din indbetaling og du har modtaget en bekræftelse på dette pr. mail.

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler turens pris ved eventuelt afbud. Afbestillingsforsikring skal du bestille hos dit eget forsikringsselskab. Skulle det ske, at du må melde afbud, anbefaler vi dog at du kontakter arrangørerne hurtigst muligt, da det kan være at der er deltagere på venteliste.

Spørgsmål til turen skal rettes direkte til arrangørerne, som i år er:
Kasper Vibe Leonhardt e-mail: kasper@bossanova.dk, mobil: 24 24 06 53.

Du kan læse mere om Hemsedal på http://www.skistar.com/hemsedal/

Anden information (særligt til børnefamilierne):

Børnepasning:

Børn i alle størrelser er meget velkomne på Nordturen også de helt små. Vi opfordrer til at man finder sammen om pasning, men alternativt er der tryg og god pasning i “Revehiet” i bunden af området. Se mere på http://www.skistar.com/no/Hemsedal/Om-Hemsedal/Barnas-Hemsedal/Barnepass/

Der kan bookes norsk skiskole fra 3 år. Se mere på skistar.com/no/hemsedal.

Det er muligt at leje babysenge og babystole i Hemsedal servicecenter. Kontakt evt. arrangørerne, så sørger vi for at det står klar i hytten ved ankomst.

Vi glæder os til at se jer til endnu et brag af en Afterskitur!!!