Afterskitur til Hemsedal

Afterskituren går igen i år til Hemsedal. Vi havde et brag af en tur sidste år, så nu gentager vi successen. Afterskituren er en perfekt afslutning på sæsonen, hvor du får klemt de sidste pistekilometer ud af benene, og får fortalt røverhistorier om aftenen. Og saunaen virker også i april. Hemsedal som destination behøver ingen nærmere introduktion. Masser af gode pister, og de er alle sammen åbne langt henne i sæsonen.

Der er afrejse fredag den 15. april 2016 kl. 18 og hjemkomst tirsdag den 19. april tidligt om morgenen.

Undervisning

Vi har ikke undervisning af klubbens instruktører på turen, men der er mulighed for at benytte den lokale skiskole.

Transport

Turen er som udgangspunkt kør-selv, men vi sørger for at få bilerne fyldt op, og hvis der er behov for det, lejer vi en minibus. Så hvis du ikke har en bil, så skal vi nok få dig med. Kontakt kasper@bossanova.dk for info.

Indkvartering og forplejning – ski in ski out

Indkvarteringen finder sted i de 12-personers hytter på Veslestølen, som vi kender fra Nordturen. Hytterne ligger lige ved pisten, så man kan klikke skiene på ved døren og køre på ski hjem igen – bedre kan det ikke blive. Link til Veslestølen.

Husk at er der åbent på pisterne fredag aften mellem 18:00 og 22:00.

Forplejning står man traditionen tro selv for i hytterne (mere info herom, når turen nærmer sig).

Priser 2016

Turens pris er angivet pr. deltager og dækker: Liftkort i tre dage, indkvartering i 12 personers hytte inkl. slutrengøring.

Prisen for at deltage er:

Liftkort 3 dage

Voksen (over 16 år), kr. 2.500

Børn (7–15 år), kr. 2.350

Børn (2–6 år), kr. 600

Børn under 2 år, som ikke skal have egen plads i hytte, gratis

Prisen er en enhedspris uanset transportform. Deltagere som lægger bil til turen får refunderet benzin, færge og bompenge mv.

OBS !!! Prisen gælder, hvis man tilmelder sig (og betaler) inden 1. april 2016. Der tillægges gebyr på 100 kr. ved senere tilmelding.

Tilæg

Tomsengstillæg: 600 kr. Ekstra dag, (hytte og liftkort) hvis transporten gør det muligt: 350 kr

Skileje

Vi får ingen rabat på skileje på denne tur. Men man kan let selv bestille ski på følgende dette link:  http://www.skistar.com/da/Hemsedal/Skiudlejning/

Tilmelding

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2015/2016. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om hvordan du bliver det her

Du tilmelder dig turen ved at maile til kasper@bossanova.dk og samtidig indbetale det fulde beløb for turen på klubbens Nordturs-konto Reg nr.: 6610, Konto nr.: 2836244. (Husk at angive navn ved indbetaling).

I mailen skal du angive:

  • Navn på deltager(e)
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Alder på børn
  • Eventuelle ønsker til indkvartering/hvem du gerne vil bo med
  • Liftkort i 3 eller 4 dage.
  • Kører selv eller søger plads

OBS: Du er først sikret en plads på turen, når vi har registreret din indbetaling og du har modtaget en bekræftelse på dette pr. mail.

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler turens pris ved eventuelt afbud. Afbestillingsforsikring skal du bestille hos dit eget forsikringsselskab. Skulle det ske, at du må melde afbud, anbefaler vi dog at du kontakter arrangørerne hurtigst muligt, da det kan være at der er deltagere på venteliste.

Spørgsmål til turen skal rettes direkte til arrangørerne, som i år er:
Kasper Vibe Leonhardt e-mail: kasper@bossanova.dk, mobil: 24 24 06 53.

Du kan læse mere om Hemsedal på http://www.skistar.com/hemsedal/

Anden information (særligt til børnefamilierne):

Børnepasning:

Børn i alle størrelser er meget velkomne på Nordturen også de helt små. Vi opfordrer til at man finder sammen om pasning, men alternativt er der tryg og god pasning i “Revehiet” i bunden af området. Se mere på http://www.skistar.com/no/Hemsedal/Om-Hemsedal/Barnas-Hemsedal/Barnepass/

Der kan bookes norsk skiskole fra 3 år. Se mere på skistar.com/no/hemsedal.

Det er muligt at leje babysenge og babystole i Hemsedal servicecenter. Kontakt evt. arrangørerne, så sørger vi for at det står klar i hytten ved ankomst.

Vi glæder os til at se jer til endnu et brag af en Afterskitur!!!