Nordtur til Hemsedal

Traditionen tro går sæsonens første Bossanova tur til Hemsedal. Det foregår d. 4. til d. 7. december 2014. Her venter en lang weekend på de norske pister, free style, ild i pejsen, afterski og hygge med gamle og nye skivenner…

Der er afgang fra Hellerup station torsdag aften kl. 19.00, så vi er klar til pisterne fredag morgen. Fredag eftermiddag starter skiundervisning, og når mørket falder på mødes vi til afterski. Børnene i én hytte og de voksne i en anden. Fra lørdag er skiundervisning om formiddagen. Lørdag aften mødes alle til fælles afterski. Søndag kører bussen fra hytterne kl. 17:30, men inden da når vi endnu en god dag på pisterne.

Nedenfor kan du læse mere om transport, indkvartering, undervisning, tilmelding og priser.

Transport

Du kan vælge mellem transport med luksus-hvilebus eller kør-selv.

Bussen afgår fra Hellerup station (“bagsiden”, Estersvej) torsdag aften kl. 19.00 og er retur mandag morgen ca. kl. 6.30. Der er 46 pladser i bussen.

Hemsedal er også en god kør-selv destination med en fornuftig afstand fra Danmark og gode vejforhold. Der er mulighed for ankomst allerede torsdag aften. I år kan vi tilbyde 26 kør-selv pladser

Indkvartering og forplejning – ski in ski out

Indkvarteringen finder sted i 12-personers hytter på Veslestølen. Hytterne ligger lige ved pisten, så man kan klikke skiene på ved døren og køre på ski hjem igen – bedre kan det ikke blive. Link til Veslestølen.

Som noget nyt er der åbent på pisterne fredag aften mellem 18:00 og 22:00.

Forplejning står man traditionen tro selv for i hytterne (mere info herom, når turen nærmer sig). Indkøbte varer bliver transporteret med i bussen.

Undervisning

Bossanovas dygtige instruktører vil sørge for kompetent og inspirerende skiundervisning på alle niveauer. Begyndere er som altid meget velkomne og Nordturen er en rigtig god måde at stifte bekendtskab med skiløb på. Der er 3×3 timers skiundervisning inklusiv i prisen. For teenagere og andre interesserede er der mulighed for at få undervisning i Free style. Børn skal være fyldt 6 år for at kunne deltage i undervisningen.

Bossanovas Nordtur er kendt for at være en familietur, og der er som sædvanlig separate hold for børn og unge under 16 år.

Der gives ikke rabat for fravalgt undervisning. Der ikke skiundervisning for snow board, telemark eller langrend.

Priser 2014

Turens pris er angivet pr. deltager og dækker: Valgt transportform, liftkort i tre dage, indkvartering i 12 personers hytte inkl. slutrengøring samt undervisning i 3 x 3 timer.

Prisen for at deltage er:

Transport med busKør-selv
Voksen (over 16 år)kr. 2.600,-kr. 1.800,-
Børn (7-15 år)kr. 2.450,-kr. 1.650,-
Børn (2-6år)kr. 1.400,-kr. 600,-
Børn under 2 år, som ikke skal haveegen plads i hytte el. busGratisGratis

OBS !!! Prisen gælder, hvis man tilmelder sig (og betaler) inden 20. oktober. Der tillægges gebyr på 100 kr. ved senere tilmelding.

Skileje

Komplet pakke (ski og støvler)Ski (med egne støvler)
Nybegynderkr. 432,-kr. 356,-
Middelgodkr. 515,-kr. 486,-
Advanceretkr. 601,-kr. 587,-
Advanceret pluskr. 691,-kr. 641,-
Ungdom (7-15år)kr. 306,-kr. 263,-
Ungdom adv. (7-15år)kr. 356,-kr. 277,-
Børnkr. 266,-kr. 209,-

Du kan få 20 pct. rabat på skileje, der bliver bestilt og forudbetalt samlet. Dette tilbud gælder kun frem til 20. oktober (og betales sammen med tilmelding).

NB: Prisen er angivet i danske kroner og rabatten er trukket fra prisen.

Tilmelding

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2014/2015. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om hvordan du bliver det her

Du tilmelder dig turen ved at maile til kasper@bossanova.dk og samtidig indbetale det fulde beløb for turen på klubbens Nordturs-konto Reg nr.: 6610, Konto nr.: 2836244. (Husk at angive navn ved indbetaling).

I mailen skal du angive:

  • Navn og adresse på deltager(e)
  • Alder (på børn)
  • E-mail og telefonnummer
  • Transportform (bus eller kør-selv)
  • Skileje (angiv pakke og pris for hver deltager)
  • Eventuelle ønsker til indkvartering/hvem du gerne vil bo med
  • Antal uger på ski samt antal uger med undervisning
  • Ønskes free-style?

OBS: Du er først sikret en plads på turen, når vi har registreret din indbetaling og du har modtaget en bekræftelse på dette pr. mail.

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler turens pris ved eventuelt afbud. Afbestillingsforsikring skal du bestille hos dit eget forsikringsselskab. Skulle det ske, at du må melde afbud, anbefaler vi dog at du kontakter arrangørerne hurtigst muligt, da det kan være at der er deltagere på venteliste.

Spørgsmål til turen skal rettes direkte til arrangørerne, som i år er:
Kasper Vibe Leonhardt e-mail: kasper@bossanova.dk, mobil: 24 24 06 53 og
Lene Anderson, e-mail: lene@bossanova.dk mobil: 20 66 30 95

Du kan læse mere om Hemsedal på http://www.skistar.com/hemsedal/

Anden information (særligt til børnefamilierne):

Børnepasning

Børn i alle størrelser er meget velkomne på Nordturen også de helt små. Vi opfordrer til at man finder sammen om pasning, men alternativt er der tryg og god pasning i “Revehiet” i bunden af området. Se mere på http://www.skistar.com/no/Hemsedal/Om-Hemsedal/Barnas-Hemsedal/Barnepass/

Der kan bookes norsk skiskole fra 3 år. Se mere på skistar.com/no/hemsedal.

Det er muligt at leje babysenge og babystole i Hemsedal servicecenter. Kontakt evt. arrangørerne, så sørger vi for at det står klar i hytten ved ankomst.

Vi glæder os til at se jer til endnu et brag af en Nordtur!!!