Nordtur 2023

Så er der er åbent for tilmeldingen til Bossanovas Nordtur 2023 til Hemsedal.

Den første weekend i december er traditionen tro lig med en lang skiweekend på de norske pister sammen med gamle og nye skivenner i Bossanova. Det er turen for alle – børn, voksne, nybegyndere og øvede. Nordturen er en rigtig god måde at stifte bekendtskab med skiløb på.

Bossanovas dygtige instruktører vil sørge for kompetent og inspirerende skiundervisning på alle niveauer. 3 dages skiundervisning er inklusiv i prisen.

Turen foregår fra den 1. – 3. december 2023 

I år skal vi som noget nyt bo på SkiStar Lodge Alpin, 14 personers lejligheder med super beliggenhed ved skicenter, tæt på skiudlejning og butikker. Ski-in-ski-out fra fredag morgen til søndag eftermiddag.

Der er mulighed for ankomst (tjek-ind) fra torsdag 30. november kl.17, og tjek-ud mandag formiddag kl.11. 3 dages liftkort og skiundervisning er inklusiv i prisen. Ekstra overnatninger og liftkort kan tilkøbes. Turen er arrangeret som bus eller kør-selv.

Området

Hemsedal er kendt som de skandinaviske alper og byder på skiløb fra tre toppe, alle over 1000 meter.Længste piste er 6 km fra toppen til bunden. Her er pister i alle sværhedsgrader.

Børneområdet i Hemsedal ligger i bunden af skiområdet lige ved døren til SkiStar Lodge. Her er alt tilpasset til børn og begyndere med knaplifte, transportbånd og nemme skiløjper.

På bakke nr. 32 i Hemsedals skiområde ligger en Fun Ride med hop, bump og velodromkurver. Fun Riden er sjov og udfordrende for alle, fra små børn til erfarne skiløbere. Lidt længere oppe i skiområdet ligger de større parker, Snow Park Red og Snow Park Blue. Her er hop, rails og bokse. Hemsedal har også en skicrossbane og slalombane med tidtagning.

Fakta Hemsedal

 • Antal lifter: 21
 • Antal pister: 53
 • Højeste punkt: 1450 m.o.h
 • Faldhøjde: 830 meter
 • Piste km i alt: 48 km
 • Snow Park: Ja
 • Fun Ride: Ja
 • Børneområde: Ja
 • Skibus: Ja (begrænset i nov/dec)
 • Aftenskiløb: Ja (begrænset i nov/dec)

Indkvartering og forplejning, ski in – ski out

Indkvarteringen finder sted i 14-personers lejligheder på SkiStar Lodge Alpin, ved Hemsedal skicenter i bunden af terrænet.

Forplejning står man traditionen tro selv for i lejlighederne. Indkøb koordineres hjemmefra. Indkøbte varer bliver transporteret med i bussen eller biler. Der er muligheder for indkøb ved skicenter, men udvalg er begrænset og dyrt.  Mere info herom når turen nærmer sig.

Transport

Du kan vælge mellem transport med luksus-hvilebus eller kør-selv. Der er 44 pladser i bussen, hvor alle sæder vender fremad. Der er seating i bussen, så deltagere kan sidde sammen med familie eller venner.

Bussen afgår fra Herlev station torsdag den 30. november kl.18.00, og er retur mandag den 4. december om morgenen ca. kl. 6.00 på samme P-plads.

Hemsedal er en god kør-selv destination med en fornuftig afstand fra Danmark og gode tilkørselsforhold. Med i prisen, er der mulighed for tjek-ind fra torsdag kl.17 og tjek-ud mandag formiddag kl.11. Der vil søndag være et par lejligheder til rådighed indtil afgang.

Ekstra overnatninger og liftkort kan tilkøbes.

Undervisning

Bossanovas dygtige instruktører vil sørge for kompetent og inspirerende skiundervisning på alle niveauer. Er du begynder skal du ikke holde dig tilbage. Begyndere er som altid meget velkomne. Nordturen er en rigtig god måde at stifte bekendtskab med skiløb på. Der er 3×3 timers skiundervisning inklusiv i prisen. Børn skal være fyldt 6 år for at kunne deltage i undervisningen.

Bossanovas Nordtur er kendt for at være en familietur, og der er som sædvanlig separate hold for børn og unge under 16 år. Der gives ikke rabat for fravalgt undervisning.

Der er som udgangspunkt ikke undervisning for snow-board eller langrend. Hvis det er muligt at samle et hold (min. 5 personer), kan vi evt. oprettesådan et hold.

Undervisningen starter fredag eftermiddag. Lørdag og søndag er der skiundervisning om formiddagen. 

Der kan bookes norsk skiskole fra 3 år. Se mere på skistar.com/no/hemsedal

Afterski

Normalt vil der være afterski fredag og/eller lørdag – for børn og voksne. Det foregår i en af lejlighederne eller på cafe i Skicenter. Information følger senere.

Priser 2023

Turen er en pakkerejse, og prisen er angivet pr. deltager og dækker valgt transportform, liftkort i tre dage, i 3 × 3 dages undervisning og indkvartering i 14 personers lejligheder inkl. slutrengøring og sengelinned Ekstra overnatning og liftkort kan tilkøbes.

Med busKør-selv
Voksen (over 16 år)kr. 4.100,-kr. 2.600,-
Børn (2–15 år)kr. 3.800,-kr. 2.300,-
Børn under 2 år, som ikke skal have egen plads i hytte el. busGratisGratis
TilkøbPris
Indkvartering ekstra døgnkr. 1.800,-
Liftkort ekstra dagkr. 300,-

Tilmelding

Sidste frist for tilmelding og betaling er 31. oktober 2023. Hvis der ikke er tilmeldinger nok på denne dato, aflyser vi og betaler indbetalte beløb tilbage.

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2023/2024. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere på vores hjemmeside, om skiklubben, og hvordan du indmelder dig, bossanova.dk

Du tilmelder dig turen ved at sende en e-mail til michael@bossanova.dk og samtidig indbetale det fulde beløb for turen på klubbens Nordturs-konto Reg nr.: 6610, Konto nr.: 2836244. (Husk at angive navn ved indbetaling).

I e-mailen skal du angive:

 • Navn på alle deltagere
 • Alder på børn, men gerne på alle deltagere (for optimal holdsammensætning)
 • E-mail og telefonnummer (telefonnummer for alle børn på skiskole)
 • Transportform (bus eller kør-selv)
 • Ønsker til indkvartering – hvem du gerne vil bo sammen med 
 • Antal uger på ski heraf antal uger med undervisning

OBS – Du er først sikret en plads på turen, når vi har alle ovenstående oplysninger, har registreret din indbetaling, og du har modtaget en bekræftelse på dette pr. mail.

Skileje

Skileje kan bestilles via Hemsedals hjemmeside (link følger) Normalt får vi 20 pct. Skiudlejning ligger i Skicenter, tæt på hvor vi bor under turen.

Forsikring

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler det indbetalte beløb ved eventuelt afbud efter 31. oktober. Afbestillingsforsikring skal du bestille hos dit eget forsikringsselskab. Skulle det ske, at du må melde afbud, anbefaler vi dog at du kontakter arrangørerne hurtigst muligt, da det kan være, at der er deltagere på venteliste som kan overtage pladsen, så du kan få deltagerbeløbet tilbage.

Praktisk information

Primo november modtager du mere praktisk information om turen, lejlighedsfordeling, skileje, after-ski og evt. rejserestriktioner for ind- og udrejse mellem Danmark og Norge.

Arrangører

Turen er arrangeret af skiklub Bossanova, og er en non-profit pakkerejse til kostpris for klubbens medlemmer. Vi er ikke et rejseselskab, men et klub- og rejsefællesskab for alle interesserede. Bossanovas arrangører er selv med på turen som deltager. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige med gode råd og vejledning undr turen.

Har du yderligere spørgsmål til turen, kontakt os endelig.

Michael Vihlmann Jensen: E-mail: michael@bossanova.dk, mobil: +45 23 61 62 20

Niels Kristensen: mobil: +45 60 22 59 36


Vi glæder os til at se jer på årets Nordtur.

Michael og Niels