[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″]

Årets Sydtur “Classic” 2015 går til “Champoluc” i uge 11


[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

Så er tilmeldingen til årets “klassiske” sydtur åben. Turen går til Champoluc i Italien i uge 11 fra d. 7.- 14. marts 2015.

Det bliver en uge med mulighed for masse af skiløb med pister til skiløbere på alle niveauer. Endvidere byder Champoluc på noget af Europas bedste off piste skiløb.  Læs mere om off piste længere nede. Vanen tro er der selvfølgelig afterski, hygge med nye og gamle ski venner på programmet, mon ikke også vi holder en fælles ski-quiz eller en anden fælles bossa-aktivitet.

I det følgende kan du læse om stedet, indkvartering, undervisning, transport, priser og tilmelding.

Vi anbefaler tidlig tilmelding, og der er 300 kr. i rabat, hvis du tilmelder dig før 1. oktober 2014.


Rejsebureauet skriver om destinationen:

Champoluc går under navnet: alpernes største hemmelighed. Det er et af de smukkeste og mest velpræparerede skisportssteder i Europa – og så står man stort set aldrig i kø. Skiløbet og omgivelserne henvender sig til ski entusiaster, de eventyrlystne og ikke mindst jer, som ønsker at nyde det perfekte skiløb kombineret med fantastisk mad i smukke omgivelser.

En hyggelig italiensk perle placeret i et af verdens bedst beliggende skiområder – Monte Rosa. De omkringliggende tinder rejser sig snildt op over 4000 meter. Et sted der byder på varieret skiløb for både let øvede og øvede, og så har man ofte alle 180 km pister for sig selv. Som om dette ikke var nok, så ligger Champoluc i den ene af tre dale sammen med byerne Gressoney og Alagna. Med disse tre dale øges niveauet gradvist, hvor man i Alagna har mulighed for noget af Europas bedste offpiste-terræn.
Champolucs idylliske atmosfære mærkes allerede ved ankomsten til byen. En italiensk by når den er bedst, med gamle traditionelle landhuse og mulighed for et måltid mad, som er tilberedt med ægte italienske finesser. Man bliver taget godt imod og føler sig straks hjemme.


Hotellet:
Hotel Monte Cervino som danner ramme om dette års sydtur classic ligger et lille stykke uden for Champoluc by. Det betyder en afstand på cirka 1.000 meter til hovedliften og til byen. Til gengæld er der kun 5 minutters gang til den nye togbane-lift i Frachey, der giver direkte adgang til det store Monterosa-område. Samtidig er det muligt, når man tager Frachey-liften ned igen, at glide tilbage på hotellet med skiene på efter dagens dont på bakken.

Værelserne er enkelt indrettet og har eget dusch/wc. Der er endvidere en hyggelig pejsestue, hvor der kan slappes af med en god bog eller den behagelige servering fra den lille bar kan nydes. Hotellets køkken serverer traditionel italiensk mad, som til aften består af to forskellige pastaretter, en hovedret, en osteanretning, og en dessert. Der er mulighed for wi-fi mod gebyr ca. 55 kr. for 1 uge.

Indkvarteringen:

 • Dobbeltværelser med plads til 2-3 personer.
 • Familieværelser med plads til op til 5 personer

Faciliteter:  Balkon ( gælder kun enkelte familieværelser), eget toilet/bad, håndklæder, hårtørrer, sengelinned, telefon

Undervisning
Undervisning er en god lejlighed til at forbedre dit skiløb, og samtidig hygge dig med turens andre deltagere.

Alle bliver tilbudt 4 gange undervisning på i alt 12 timer, med undervisning på det niveau som passer til dig, og derfor spørger vi dig i tilmeldingsskema om antal uger på ski og antal ugers undervisning. Vi benytter så vidt muligt klubbens egne instruktører. Børn skal være fyldt 6 år for at kunne deltage i undervisningen.

Off-piste
Alagna, som er den ene dal i området, er som tidligere nævnt et offpiste paradis med noget af Europas bedste offpiste skiløb. Der er en enkelt lift op fra Alagna men ingen præparerede pister.

Derfor tilbydes, i stedet for undervisning, 2 dage med lokal bjergguide (engelsktalende).
Dette er IKKE et tilbud om at lære at stå i offpisten, men henvender sig til jer som allerede behersker offpiste og ønsker at blive guidet til det bedste i området.

Offpiste vil kun blive tilbudt, hvis der er nok tilmeldinger (minimum 6 deltagere), ved for få tilmeldte vil man få alm. undervisning. Hvis der ikke er tilstrækkelig tilmelding kan klubbens medlemmer selv arrangere en offpiste tur lokalt. Klubben vil i være behjælpelig med at arrangere dette.

Transport
Turen kan arrangeres både med fly, og som kør-selv. Bus er IKKE en mulighed

 • Med fly:
  Vi flyver fra København til Torino lørdag den 7. marts 2015 kl. 17.15 og rejser retur fra Torino til Kastrup lørdag den 14. marts ca. kl. 20.05 med ankomst 22.10.
  Der er mulighed for at stå på ski om lørdagen inden afrejse. Se priser for diverse tillæg under punktet priser.
 • Kør-selv:
  Værelserne er til rådighed fra kl. 16 den 7.marts. Der checkes ud lørdag den 14. marts kl. 10.

Priser
Priserne fremgår af nedenstående skema. Prisen dækker den valgte transportform, indkvartering med halv pension, 6 dages liftkort, og undervisning/2 dages offpiste tur:

[vc_table vc_table_theme=”classic_pink”],[align-right]Fly,[align-right]K%C3%B8r-selv|Voksen,[align-right]8200%20kr.,[align-right]6150%20kr.|Barn%208-12%20%C3%A5r,[align-right]6400%20kr.,[align-right]4350%20kr.|B%C3%B8rn%20under%208%20%C3%A5r,[align-right]5300%20kr.,[align-right]3250%20kr.[/vc_table]
 • Enkeltværelsestillæg er 800 kr. Det er ikke længere muligt at bestille eneværelser
 • Der er 300 kr. rabat pr. person ved tilmelding før  1. oktober 2014.
 • Tilmeldingsfrist 10. dec. 2014.  Gebyr for sen tilmelding er 200 kr.
 • Tillæg for ekstra dag på liftkort: 1 ekstra dag 200 kr. , 2 ekstra dage (aktuel for kør-  selv) 300 kr.
 • Tillæg skitransport 295 kr.

Skileje
Ved bestilling og betaling af skileje hjemmefra spares 15 % på skileje. På Slopetrotters hjemmeside kan du finde information om diverse skipakker og priser. Priserne som du finder på Slopetrotters hjemmeside er fratrukket rabatten.  Når du har besluttet dig for hvad du evt. vil leje udfylder du tilmeldingsskemaet med pris og navn på valgte pakke.
http://www.slopetrotter.dk/champoluc/skileje

Tilmelding
Arrangør af turen er Janni og Hanne:

Udfyld venligst tilmeldingsskemaet, og send det til Janni på e-mail :  jasa@phmetropol.dk . Du er tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling af depositum på 1.500 kr. pr. deltager, og vi har modtaget dit tilmeldingsskema. Du modtager en bekræftelse på mail, når vi har din tilmelding.  Spørgsmål kan sendes pr. mail eller du kan ringe til Janni på telefon 53259725 eller Hanne på26358044

Hent tilmeldingsskema her!

Restbeløbet skal indbetales senest d. 22 januar 2015

Pengeoverførelser i forbindelsen turen indbetales til reg.nr. 6610 konto nr. 2836236. Husk at angive navn ved alle indbetalinger.

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2014/2015. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om hvordan du bliver det på vores hjemmeside www.bossanova.dk

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler depositum ved eventuelt afbud. Afbestillingsforsikring skal du bestille hos dit eget forsikringsselskab. Skulle det ske at du må melde afbud, anbefaler vi dog at du kontakter arrangørerne hurtigst muligt, da det kan være at der er deltagere på venteliste.

Yderligere oplysninger
Hjemrejseforsikringen er dækket af dit medlemskab af Dansk Skiforbund (Danmarks Idrætsforbund). Se forsikringsbetingelserne www.willis.dk

Du skal være opmærksom på forsikringsbetingelserne hvis du køre off-piste.

Der kan ikke tegnes afbestillingsforsikring gennem klubben, hvorfor du selv skal kontakte dit forsikringsselskab.

Derudover vil der komme yderligere oplysninger i form af direkte mail til alle tilmeldte, men har du hastende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefon.

Vi håber naturligvis, vi har vækket din skiappetit og at du vil deltage i at dette års syd tur!!

Mange hilsner fra bestyrelsen:

Bjørn, Lene, Nicholas, Kasper, Tobias, Hanne og Janni

[/vc_column][/vc_row]