[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″]

Årets Sydtur “Classic” 2016 går til “Sauze d’Oulx” i uge 11


[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]
Så er der åben for tilmeldingen til årets ”klassiske” Syd tur.

Turen går til Sauze d’Oulx i Italien i uge 11 fra d. 12. til d. 19. marts.

Sauze d’Oulx har skiløb for enhver smag, fra hyggelige skovpister til stejl pukkelpist i Sestriere og mulighed for udflugter i det 400km store område. Endvidere byder Sauze d’Oulx på over 1.000km off-piste. Læs mere om off piste senere. Vanen tro er der selvfølgelig afterski, hygge med nye og gamle ski venner på programmet, mon ikke også vi synger en sang eller anden fælles bossa-underholdning, måske bliver den omnologiske postkasse sat frem.

Vi anbefaler tidlig tilmelding og der er igen 300 kr. i rabat, hvis du tilmelder dig før 1. oktober 2015.

Rejsebureauet Danski skriver om Sauze d’Oulx

Via Lattea – Mælkevejen, kalder man det store skiområde, som Sauze d’Oulx er en del af.

Her kan I boltre jer på 400km. varierede pister i det herligste skiterræn. Har I lyst til at køre uden for de markerede pister, er der 1.000km. off-piste. Omkring Sauze d’Oulx er der mange pister for let øvede og er kendt for sine lange velpræperede pister. Området er utroligt varieret med idylliske skovpister og små frokostrestauranter ude i terrænet. Frem mod de Olympiske Lege i 2006 blev store dele af liftsystemet moderniseret og specielt i området omkring Sestriere, er liftsystemet meget effektivt. I andre dele af området mangler man endnu at modernisere nogle lifte. Dog har liftsystemet allerede nu stor kapacitet, og skiløberne spreder sig over et vidtstrakt område, man føler sjældent man spilder tiden med ventetid ved liften.

Omkring Sestriere er sværhedsgraden relativt høj. Øvede skiløbere finder flest udfordringer her, men det er sparsomt med de virkelig stejle pister og pukler. Har du lyst til længere dagsture, er der også mulighed for store naturoplevelser og herligt skiløb på udflugter til Sansicario, Cesana og Claviere. Man kan endda krydse grænsen og slutte i det franske Montgenèvre. Vi anbefaler, du planlægger denne tur sammen med en lokal guide. Vi gør opmærksom på, at liftkortet gælder 1 dag i Montgenevre. For dem der er til freestyle og funpark, er der også gode forhold. En anden spændende oplevelse i Sauze d’Oulx er heliskiing, der bliver mere og mere populært i området. Det er uforglemmelige oplevelser, der venter jer, når I sammen med en bjergguide løber gennem det uberørte terræn.

Byen
Den ældste del af Sauze d’Oulx by, er fra middelalderen med smalle krogede gader og gamle gode restauranter. Hotellet vi skal bo på ligger i byen og ikke oppe i terrænet, som på tidligere ture.

Hotellet
Hotel Holiday Debili er beliggende i centrum af den hyggelige by Sauze d’Oulx med kun 150m. til pisten og nærmeste lift. Det er et typisk italiensk familiedrevet 3-stjernet hotel med charme og venligt personale. I hotellets restaurant serveres morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu med hjemmelavede lokale retter. Hotellet har bar, skidepot, elevator, solarium (mod betaling) opholdsrum med billard samt Internet.

Værelserne er til 2-3 personer med bad/toilet. Det er dobbeltværelser med mulighed for 1 opredning. Der er TV, tlf., safe-box samt hårtørrer på alle værelser og de fleste værelser har desuden balkon.

Der er mulighed for at parkere i hotellets garage, hvis I kommer i egen bil. Dette skal forudbestilles og koster 70€ for en uge.

Vi har 46 pladser på dette hotel og det vil blive booket efter først til mølle, derudover råder vi over nogle pladser på et hotel lige ved siden af, hvor aftensmaden vil være på Hotel Debili, hvor hovedparten bor.

Undervisning
Undervisning er en god lejlighed til at forbedre dit skiløb og samtidig hygge dig med turens andre deltagere.

Alle bliver tilbudt 3-4 dages undervisning på i alt 12 timer med undervisning på det niveau, som passer til dig. Holdene sættes hjemmefra, men der vil ved behov justeres på destinationen. Det er derfor vigtigt, at du udfylder tilmeldingsskema om antal uger på ski og antal ugers undervisning. Vi benytter, så vidt muligt, klubbens egne instruktører, men kan ved for få tilmeldte begyndere, blive nødt til at benytte den lokale skiskole.

Børn skal være fyldt 6 år for at kunne deltage i undervisningen. Der tages forbehold for få tilmeldte eller forskellige niveauer og vi kan blive nødt til at sætte børn på et voksenhold eller blive nødt til at benytte den lokale skiskole.

Off-piste
Området byder på over 1.000km off-piste og det er tilladt, med det rigtig udstyr, at køre uden for pisten. Omkring Sauze d’Oulx er der en del off-piste gennem træerne.

Vi gentager succesen fra sidste år og tilbyder igen i år, i stedet for undervisning, 2 dage med lokal bjergguide (engelsktalende). Dette er et tilbud til jer, som ønsker at blive guidet til det bedste i området og vi håber på god sne.

Vi håber på så stor interesse, at vi kan tilbyde hold på flere niveauer. Off-piste vil dog kun blive tilbudt, hvis der er nok tilmeldinger (minimum 6 deltagere), ved for få tilmeldte vil man få alm. undervisning. Hvis der ikke er tilstrækkelig tilmelding kan klubbens medlemmer selv arrangere en offpiste tur lokalt eller evt. heliskiing. Klubben vil i være behjælpelig med at arrangere dette.

Transport
Turen kan arrangeres både med formiddags og eftermiddags fly og som kør-selv. Ved formiddagsfly får man kun 6 skidage, der er et begrænset antal pladser. Først til mølle princip. Ved eftermiddagsfly er der mulighed for at stå på ski om lørdagen inden afrejse. Se priser for diverse tillæg under punktet priser.

Bus er IKKE en mulighed.

Med fly
Formiddagsfly: Kastrup til Torino lørdag d. 12. marts kl 11:20 og retur fra Torino til Kastrup lørdag den 19. marts med ankomst kl 16:30.

Eftermiddagsfly: Kastrup til Torino lørdag d. 12. marts kl. 17:40 og retur fra Chambery til Kastrup lørdag d. 19. marts kl. 20:50 ankomst ca. kl. 23:00.

Transfertid Torino – Sauze d’Oulx ca. 1 ½ time, Sauze d’Oulx – Chambery ca. 2 ½ time

Kør-selv
Værelserne er til rådighed fra kl.15 den 12.marts. Der checkes ud lørdag den 19. marts kl.10.

Priser
Priserne fremgår af nedenstående skema. Prisen dækker den valgte transportform, indkvartering med halv pension, 6 dages liftkort og undervisning/2 dages offpiste tur:

Voksen Fly 8400 kr. Kør selv 6150 kr.
Børn 8 – 11 år Rabat 800 kr. ved 3. og 4. seng Ingen liftkort rabat
Børn fra 2008 Rabat 800 kr. ved 3. og 4. seng Liftkortrabat 1200 kr.
Børn fra 2009 og op Rabat 1400 kr. ved 3. og 4. seng Liftkortrabat 1200 kr.
Alle børn Kør selv rabat 2250 kr.

Enkeltværelsestillæg: 1100 kr.

  • Der er 300 kr. rabat pr. person ved tilmelding før 1. oktober 2015
  • Tilmeldingsfrist 1. dec. 2015.  Gebyr for senere tilmelding: 200 kr.
  • Tillæg: ekstra dag på liftkort:1 ekstra dag 200 kr. 2 ekstra dage (aktuel for kør-selv) 300 kr.
  • Tillæg skitransport: 375 kr.

Skileje
På Danski’s hjemmeside, www.danski.dk, kan du finde information om diverse skipakker og priser. Når du har besluttet dig for, hvad du evt. vil leje, udfylder du tilmeldingsskemaet med pris og navn på valgte pakke.

Tilmelding
Arrangører af turen er Janni og Hanne:

Udfyld venligst tilmeldingsskemaet, som er sendt ud separat og send det til Janni på e-mail: jasa@phmetropol.dk.

Tilmeldingsskema – Klik her

Du er tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling af depositum på 1.500 kr. pr. deltager, og vi har modtaget dit tilmeldingsskema. Du modtager en bekræftelse på mail, når vi har din tilmelding.

Restbeløbet skal indbetales senest d. 20 januar 2016.

Pengeoverførelser i forbindelsen turen indbetales til reg.nr. 6610 konto nr. 2836236. Husk at angive navn ved alle indbetalinger.

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2015/2016. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om, hvordan du bliver det på vores hjemmeside www.bossanova.dk

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler depositum ved eventuelt afbud. Afbestillingsforsikring skal du bestille hos dit eget forsikringsselskab. Skulle det ske at du må melde afbud, anbefaler vi dog at du kontakter arrangørerne hurtigst muligt, da det kan være at der er deltagere på venteliste.

Forsikring
Hjemrejseforsikringen er dækket af dit medlemskab af Dansk Skiforbund (Danmarks Idrætsforbund).

Se forsikringsbetingelserne på www.idraettensforsikringer.dk

Du er også forsikret, når du kører off-piste, bare du ikke kører uansvarligt.

 

Har du yderligere spørgsmål kontakt:

Janni: jasa@phmetropol.dk tlf.: 5325 9725

Hanne: Hanne@bossanova.dk tlf.: 2635 8044

Vi håber naturligvis, vi har vækket din skiappetit og at du vil deltage i dette års syd tur 🙂

Mange hilsner fra bestyrelsen
Bjørn, Tina, Nicholas, Kasper, Tobias, Hanne og Janni

[/vc_column][/vc_row]