Sydtur ‘Classic’ 2021

Les Arcs, Frankrig

Aflyst pga Corona

Der er åben for tilmeldingen til Bossanovas sydtur til Les Arcs, Frankrig uge 11 2021.

Som altid er der hygge og sjov med nye og gamle ski-venner på programmet! Turen er betinget af at Corona kommer under kontrol.

Området

Les Arcs er en del af Skiområdet Paradisski og byder på totalt 425 kilometer fabelagtigt skiløb. Det er et af Europas største ski anlæg og omfatter Les Arcs, Villandry, La Plagne, Les Coches. Alt dette er bundet sammen af et moderne og effektivt liftsystem.

Der er pister for enhver smag, begynder område, hyggelige skovpister, stejle pukkelpister, to gletschere og mange muligheder for udflugter i det store område. Højeste bjerg er på 3226 moh. 70% af skiing er over 2000 moh, så snesikkerhed er høj. Den længste piste i området er 7 km.

Byen

Les Arcs er 4 små bilfri byer / enklaver, som ligger i 1600, 1800, 1950 og 2000 meters højde. De er moderne feriebyer med flot arkitektur, bygget op omkring skisport. Alle byer er ski-in ski-out og der kører gratis busser mellem byerne. Der findes restauranter og barer i alle byer med underholdning og levende musik om aftenen. Arc 1800 er meget populær blandt free rider, surfer og de tørstige.

Hotellet

Vi bor på Hotel L’ Aiguille Rouge, som ligger i Arc 2000, med ski-in ski-out og ved foden af bjerg Aiguille Rouge. Hotellet er et fransk klubhotel og ikke luksus men har atmosfære og gode fællesområder.

Hotellet har sin egen hyggelige loungebar, hvor der kan tages et spil billard eller bordfodbold eller udsigten til Mt. Blanc kan nydes fra terrassen. Der er underholdning på specielle aftener.

Hotellet har en stor restaurant, hvor der er plads til ? antal gæster og igen med samme flotte udsigt.

Spisningsformalia som double-seating spisetider, gruppe reservering og Raclette-aften, kendes ikke på nuværende tidspunkt.

Værelserne er basic med badeværelse, balkon og flot udsigt. Alle senge i dbl værelserne er 2 individuelle senge, som kan skubbes fra hinanden.

Undervisning eller off-piste guide

Alle tilbydes 3-4 dages undervisning på i alt 15 timer. Holdene inddeles hjemmefra, men der vil, ved behov, justeres på destinationen. For at vi kan placere dig på det niveaumæssige rigtige hold, er det vigtigt, at du udfylder tilmeldingsskema om antal uger på ski og antal ugers undervisning.

Vi benytter, hvis muligt, klubbens egne instruktører, men kan ved for få tilmeldte begyndere eller andet, blive nødt til at benytte den lokale skiskole. Børn skal være fyldt 6 år for at kunne deltage i undervisningen. Der tages forbehold for få tilmeldte eller forskellige niveauer og vi kan blive nødt til at sætte børn på et voksenhold eller blive nødt til at benytte den lokale skiskole i samråd med forældre.

Du kan også vælge at køre 2 dages off-piste, evt. delt i ½ dage, med lokal bjergguide i stedet for undervisning. Vi håber, vi kan tilbyde hold på flere niveauer. Off-piste tilbuddet er dog med forbehold for, at vi får tilstrækkeligt tilmeldte (minimum 5) på hvert hold og niveauet på holdene er rimelig homogent. Ved for få tilmeldte eller for forskellige niveauer, vil der tilbydes alm. undervisning. De tidligere år er dog lykkedes at have mindst 1 hold.

Din tilmelding til undervisning og off-piste er som udgangspunkt bindende, da der skal beregnes økonomi i forhold til antal instruktører / bjergguider. Kontakt arrangørerne, hvis der opstår et behov.

Transport med fly

AfgangKastrup – Grenoble, lørdag d. 13. marts kl. 17:20
Retur:Grenoble – Kastrup, lørdag d. 20 marts kl. 14:25
TransferGrenoble – Les Arcs ca. 2 timer.

Priser

Priserne fremgår af nedenstående skema. Prisen dækker fly, transfer, hotel med halv pension i dbl rum, 6 dages liftkort til Paradisski og undervisning eller off-piste guide.

Delt dbl. værelseEnkeltværelse
9.450 kr.12.300 kr.

Tillæg

Ski med fly: 450 kr. Dette skal bestilles på forhånd (1 par ski, stave, 1 par støvler).

Skileje (se tilmeldingsskema, jvf Nortlanders hjemmeside).

Fradrag

Senior: -350 kr. rabat for liftkort (født før 1956).
Kør selv, Bus, Børn: kontakt venligst arrangør.

Tilmelding / Betaling

Tilmeldingsfrist 30 september 2020.

Den tidlige tilmeldingsfrist er bureauets krav og vi håber, I vil melde jer tidligt til, så vi har en ide om, hvad der skal planlægges. Fri afbestilling til 30.09. Efter 30.09 kan vi tilbyde plads på turen i den udstrækning, vi kan få værelser og flypladser. Der vil i sæsonen 20/21 være færre fly. Du er altid velkommen til at forhøre dig hos arrangørerne.

Udfyld venligst tilmeldingsskemaet og send det til Howard på howard@bossanova.dk og HDHR@MAIL.DK

Du er tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling af depositum på 1.500 kr. pr deltager og vi har modtaget dit tilmeldingsskema. Der indbetales til reg.nr. 6610 konto nr. 0002836236. Du modtager en bekræftelse på mail, når vi har din tilmelding. Husk at angive navn/navne ved alle indbetalinger.

Restbeløbet skal indbetales senest d. 08 januar 2021.

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2020/2021. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om, hvordan du bliver det, på siden »Bliv Medlem«
Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler de indbetalte ved eventuelt afbud. Kun hvis pladsen kan afsættes uden omkostninger for arrangørerne til anden deltager.
Dog er der 300 kr. administrationsgebyr, hvis der er meldes fra turen efter restbeløbet er indbetalt.
Der er 500 kr. administrationsgebyr, hvis der er meldes fra turen 14 dage inden afrejse.

Men du kan trygt tilmelde dig allerede nu, der er fri afbestilling indtil 30.09.2020.

Skileje

Nortlanders hjemmeside kan du finde information om diverse skipakker og priser. Når du har besluttet dig for, hvad du evt. vil leje, udfylder du vores tilmeldingsskemaet med pris og navn på valgte pakke. Spørgsmål angående skileje henvises også til Nortlander på tlf 7010 5095.

Forsikring

Hjemrejse/ulykkesforsikring er dækket af dit medlemskab af Bossanova Skiklub under Dansk Skiforbund og Danmarks Idrætsforbund. Se www.idraettensforsikringer.dk for forsikringsbetingelserne. Kontakt Tryg eller DIF for at høre nærmere. Afbestillingsforsikring kan du bestille hos dit eget forsikringsselskab eller hos rejsebureauet.

Forbehold

Der vil være en merafgift på 300kr pr deltager, hvis der er under 25 fuldt betalende gæster. Derudover tages der forbehold for mindre fejl i teksten.

Corona

Vi følger udviklingen på Covid-19 inden skisæsonen starter, men skulle der ske noget igen med at destinationens status ændres til ”orange”, vil du få alle pengene retur (medmindre, du selv afbestiller, naturligvis).

Rejsevejledninger og din pakkerejses sikkerhed jvf Nortlander

Udenrigsministeriet har ændret deres rejsevejledninger til Frankrig, Østrig og Italien til »gul«. Det betyder for dig, at skulle din destination gå i »orange« igen 14 dage før afrejsetidspunktet, vil du få alle pengene retur.

Det vil sige, hvis landet I skal rejse til, pludselig skulle blive lukket ned på grund af smitte, vil I få alle pengene tilbage.

Dine penge er altså sikre takket være pakkerejselovgivningen og vores medlemskab af den danske Rejsegarantifond.

Grundlæggende er der to mulige scenarier, enten kommer du afsted på ski, eller også får du pengene retur (medmindre, du selv vælger at aflyse din rejse, naturligvis).

Se relevante link: https://www.nortlander.dk/tryg-paa-skiferie

Arrangører

Har du yderligere spørgsmål, kontakt os endelig. Vi håber naturligvis, at du vil deltage på dette års sydtur☺

Howard Jack Riley / 2758 8044 / Howard@bossanova.dk / HDHR@MAIL.DK
Hanne Dybdahl / 2635 8044 / Hanne@bossanova.dk
Tobias Michaelsen / 5362 5567 / Tobias@bossanova.dk
Nortlander SKINETWORKS

Ski fakta, links m.m.

Byens højde2.000 m.o.h.
Højeste skiløb3.226 m.o.h.
Laveste skiløb1.200 m.o.h.
Antal km pister425 km
Længeste piste7 km
Skiudlejning med Nortlander?? m