Sydtur ‘Classic’ 2022

Les Arcs, Frankrig

Åben for tilmeldingen til Bossanovas sydtur til Les Arcs, Frankrig uge 12, 2022

Alle gode gange 3!!! Endelig skal vi på klubtur og der bliver hygge og sjov med nye og gamle ski-venner!

Området

Les Arcs er en del af Skiområdet Paradisski og byder på totalt 425 kilometer fabelagtigt skiløb. Det er et af Europas største ski anlæg og omfatter Les Arcs, Villandry, La Plagne, Les Coches. Alt dette er bundet sammen af et moderne og effektivt liftsystem.

Der er pister for enhver smag, begynder område, hyggelige skovpister, stejle pukkelpister, to gletschere og mange muligheder for udflugter i det store område. Højeste bjerg er på 3226 moh. 70% af skiing er over 2000 moh, så snesikkerhed er høj. Den længste piste i området er 7 km.

Byen

Les Arcs er 4 små bilfri byer / enklaver, som ligger i 1600, 1800, 1950 og 2000 meters højde. De er moderne feriebyer med flot arkitektur, bygget op omkring skisport. Alle byer er ski-in ski-out og der kører gratis busser mellem byerne. Der findes restauranter og barer i alle byer med underholdning og levende musik om aftenen. Arc 1800 er meget populær blandt free rider, surfer og de tørstige.

Hotellet

Vi bor på hotel Aiguille Rouge, som ligger i Arc 2000 ved foden af bjerg Aiguille Rouge. Det er et stort fransk klubhotel (100 værelser) og ikke luksus men er ski-in ski-out med atmosfære, beliggenhed og gode fællesfaciliteter.

Hotellet har sin egen hyggelige loungebar, hvor der kan tages et spil billard eller bordfodbold eller udsigten til Mt. Blanc kan nydes fra terrassen. Der er underholdning på specielle aftener.

Hotellet har en stor restaurant og igen med samme flotte udsigt. Spisningsformalia som double-seating spisetider, gruppe reservering, vin ad-libitum og Raclette aften, kendes ikke på nuværende tidspunkt. Som kutyme er, vælger vi den tidligere seating.

Værelserne er basic med badeværelse, balkon og flot udsigt. Alle senge i dbl værelserne er 2 individuelle senge, som kan skubbes fra hinanden.

Undervisning eller off-piste guide

Alle tilbydes 3-4 dages undervisning på i alt 12 timer. Holdene inddeles hjemmefra, men der vil, ved behov, justeres på destinationen. For at vi kan placere dig på det niveaumæssige rigtige hold, er det vigtigt, at du udfylder tilmeldingsskema om antal uger på ski og antal ugers undervisning. 

Vi benytter, hvis muligt, danske instruktører, men kan ved for få tilmeldte begyndere eller andet, blive nødt til at benytte den lokale skiskole. Børn skal være fyldt 6 år for at kunne deltage i undervisningen. Der tages forbehold for få tilmeldte eller forskellige niveauer og vi kan blive nødt til at sætte børn på et voksenhold eller blive nødt til at benytte den lokale skiskole i samråd med forældre.

Du kan også vælge at køre 2 dages off-piste, evt. delt i ½ dage, med lokal bjergguide i stedet for undervisning. Vi håber, vi kan tilbyde hold på flere niveauer. Off-piste tilbuddet er dog med forbehold for, at vi får tilstrækkeligt tilmeldte (minimum 5) på hvert hold. Ved for få tilmeldte eller for forskellige niveauer, kan deltagere enten tilbydes alm. undervisning eller tilbud om merbetaling for oprettelse af mindre hold. De tidligere år er det dog lykkedes, at have mindst 1 hold.

Din tilmelding til undervisning eller off-piste er som udgangspunkt bindende, da der skal beregnes økonomi for antal instruktører / bjergguider. Kontakt arrangørerne, hvis der opstår et spørgsmål eller ved behov.

Transport med fly

Flyselskab: Transavia

AfgangKastrup – Grenoble, lørdag d. 19. marts kl. 17:15, ankomst 19:25
Retur:Grenoble – Kastrup, lørdag d. 26. marts kl. 14:20, ankomst 16:30
TransferGrenoble – Les Arcs ca. 3 timer.

Bagage

20 kg check-in – 1 stk taske/kuffert.

10 kg  – 1 stk håndbagage.

15 kg ski transport – 1 par ski, støvler, hjelm mm (bestilt via tilmeldingsskema).

Priser

Priserne fremgår af nedenstående skema. Prisen dækker fly, transfer, hotel med halv pension i dbl rum, 6 dages liftkort til Paradisski og undervisning eller off-piste guide.

Delt dbl. værelseEnkeltværelse
8.650 kr.10.550 kr.

Tillæg

Ski med fly: 450 kr. Dette skal bestilles på forhånd (1 par ski, stave, 1 par støvler).

Skileje: (se tilmeldingsskema).

Fradrag

Senior: -330 kr. rabat for liftkort (født før 1956) og -1750 kr. for 75 år.
Kør selv, Bus, Børn: kontakt venligst arrangør.

Tilmelding / Betaling

Tilmeldingsfrist 1. september 2021.

Den tidlige tilmeldingsfrist er bureauets krav og vi håber, I vil melde jer tidligt til, så vi har en ide om, hvad der skal planlægges. Fri afbestilling til 15.09. Efter 15.09 kan vi tilbyde plads på turen i den udstrækning, vi kan få værelser og flypladser. Der vil i sæsonen 20/21 være færre fly. Du er altid velkommen til at forhøre dig hos arrangørerne.

Udfyld venligst tilmeldingsskemaet og send det til Howard på howard@bossanova.dk og hdhr@mail.dk

Du er tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling af depositum på 1.750 kr. pr deltager og vi har modtaget dit tilmeldingsskema. Der indbetales til reg.nr. 6610 konto nr. 0002836236. Du modtager en bekræftelse på mail, når vi har din tilmelding. Husk at angive navn/navne ved alle indbetalinger.

Restbeløbet skal indbetales senest d. 10. januar 2022.

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2021/2022. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om, hvordan du bliver det, på siden »Bliv Medlem«

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler de indbetalte ved eventuelt afbud. Kun hvis pladsen kan afsættes uden omkostninger for arrangørerne til anden deltager.

Afbestillingsregler er følgende

Ved afbestilling mere end 60 dage før afrejse er afbestillingsgebyret det indbetalte depositum.

Ved afbestilling mellem 60 og 15 dage (begge inkl) før afrejse er afbestillingsgebyret 50% af rejsens totale pris, dog minimum det indbetalte depositum.

Ved afbestilling senere 15 dage før afrejse er afbestillingsgebyret 100% af rejsens totale pris.

Skileje

Skilink har en aftale om diverse skipakker med favorable priser hos »Skiset« i Les Arcs 2000, som ligger ca 50 m fra hotellet. Vi afventer priser fra Skilink og priser og kategorier lægges op når vi har dem. Indtil der er priser på skileje, skrives i tilmeldingsskema, at du vil leje ski og vi vender tilbage med udvalg og priser.

Forsikring

Hjemrejse/ulykkesforsikring er dækket af dit medlemskab af Bossanova Skiklub under Dansk Skiforbund og Danmarks Idrætsforbund. Familiemedlemmer over 18 år uanset om de er hjemmeboende, skal være et selvstændig medlem i klubben for at være dækket.

Se www.idraettensforsikringer.dk for forsikringsbetingelserne.

Kontakt Tryg eller DIF for at høre nærmere. Afbestillingsforsikring kan du bestille hos dit eget forsikringsselskab eller hos rejsebureauet.

Forbehold

Der vil være en merafgift på 300kr pr deltager, hvis der er under 20 deltagere på turen.

Arrangører

Har du yderligere spørgsmål, kontakt os endelig her hjemme eller dernede. Vi håber naturligvis, at du vil deltage på dette års syd tur.

Howard Jack Riley / 2758 8044 / Howard@bossanova.dk / HDHR@MAIL.DK

www.skilink.dk

Byens højde2.000 m.o.h.
Højeste skiløb3.226 m.o.h.
Laveste skiløb1.200 m.o.h.
Antal km pister425 km
Længeste piste7 km