Sydtur ‘Classic’ 2023

Hold på hat og briller, Bossanova skal til Skicircus Saalbach-Hinterglemm, Østrig uge 12, 2023!

Turen er åben for tilmeldinger.

Området

Skiområdet består af 4 små byer Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fieberbrunn, i et stort sammen-hængende område på totalt 408 kilometers skiløb.

Saalbach og Hinterglemm ligger i Glemm dalen, hvor syd siden af dalen er overvejende lette blå til middel svære røde pister og nordsiden er med mere stejle sorte og pukkelpister.

Leogang og Fieberbrunn ligger i nabo dalen mod nord. Leogang er også overvejende blå og rød, hvor nordvendte Fieberbrunn har let tilgængelige off-piste muligheder. Højeste lift i områder er på 2096 moh og gennemsnitshøjde er ca 2000 moh.

Byer

Saalbach og Hinterglemm var oprindeligt bygget op omkring land- og skovbrug og ligger 3 km fra hinanden. Der findes et rigt byliv som kan tilbyde alt nødvendig til en god ski ferie. Leogang og Fieberbrunn er længere væk i nabo dalen og mere besværlig at komme til.

Saalbach er specielt kendt for sin afterski, hvor der blandt andet er to byggerier og masser af steder med schlager musik og dans på bordene. Hinterglemm har også masser af afterski barer.

Hotellet

Vi bor i Hinterglemm på Hotel Pinzgauerhof, Skinetworks eget hotel med dansk personale. Det er ikke luksus men med ægte østrigsk charme, atmosfære og god beliggenhed med næsten ski-in ski-out.

Hotellet er med morgenmadsbuffet, velsmagende ½ pension med servering af 3 retters menu. Derudover har hotellet sin egen hyggelige bar med øl, obstler og en masse ’one more’.

Værelserne er enkelte og fine med lys træ, træ gulv og eget badeværelse. Der er reserveret hele hotellets dobbelte og enkelte (15 dbl og 4 enk) værelser. Der er begrænset antal pladser for disse typer rum, så det bliver først til mølle. Der findes dog også et par familie værelser til 3 og 4 personer, men bookes kun, hvis det har interesse.

Undervisning eller off-piste guide

Turen er primært for let øvede voksne ski entusiaster og opefter. Vi benytter, hvor muligt, danske instruktører, men kan ved for få tilmeldte, for store spredninger i niveauet osv, blive nødt til, at benytte den lokale skiskole. 

Alle tilbydes 3-4 dages undervisning på i alt 15 timer. Holdene inddeles hjemmefra, men der kan, ved behov, justeres på destinationen. For at vi kan placere dig på det niveaumæssige rigtige hold, er det vigtigt, at du udfylder tilmeldingsskema om antal uger på ski og antal ugers undervisning. 

Du kan også vælge at køre 2 dages off-piste, evt. delt i ½ dage, med lokal bjergguide i stedet for undervisning. Off-piste tilbuddet er dog med forbehold for, at vi får tilstrækkelige tilmeldte (minimum 5) på hvert hold. Ved for få tilmeldte eller for forskellige niveauer, kan deltagere enten tilbydes alm. undervisning eller tilbud om merbetaling for oprettelse af mindre hold. 

Din tilmelding til undervisning eller off-piste, er som udgangspunkt bindende, da der skal beregnes økonomi for antal instruktører / bjergguider. Kontakt arrangør, hvis der opstår et spørgsmål eller ved behov.

Transport med fly

Flyselskab: Transavia

AfgangKastrup – Salzburg, lørdag kl.xx d.18.03.2023. Fly info kendes ikke på nuværende tidspunkt.
Retur:Salzburg – Kastrup, med afgang fra hotel ca. kl.15:00 lørdag d. 25.03.2022.
Transfer Salzburg Lufthavn – til/fra Saalbach ca. 1½ timer.

Bagage

1 stk bagage på max 20 kg samt 1 stk håndbagage på max 5 kg. Se Tillæg for ski med fly.

Priser

Priserne fremgår af neden forstående skema. Prisen dækker fly, transfer, hotel med halv pension, 6 dages liftkort til Skicircus Saalbach-Hinterglemm og undervisning eller off-piste guide.

Delt dbl. værelseEnkeltværelse
10.200 kr.11.200 kr.

Tillæg

Ski med fly er 450kr. Dette omfatter (1 par ski, stave, 1 par støvler) og skal bestilles på forhånd.

Der er mulighed for en syvende skidag og liftkort pris er 250kr.

Skileje-priser oplyses senere.

Fradrag

Der ingen senior rabat for liftkort i Østrig.

Der er rabat på liftkort for dem under 19 år.

Kør selv er -2050kr pr per. Bus er -1050kr pr per. Kontakt arrangøren, hvis det er aktuelt.

Tilmelding / Betaling

Tilmeldingsfrist 9. september 2022.

Der håbes på, at I vil tilmelde jer tidligt, så vi har en ide om, hvad der skal planlægges. Der er Fri afbestilling til 09.09. Efter 09.09 kan vi tilbyde plads på turen i den udstrækning, vi kan få værelser og flypladser.

Udfyld venligst tilmeldingsskemaet og send det til Howard på howard@bossanova.dk

Du er tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling af depositum på 1.750 kr. pr deltager og vi har modtaget dit tilmeldingsskema. Der indbetales til reg.nr. 6610 konto nr. 0002836236. Du modtager en bekræftelse på mail, når vi har din tilmelding. Husk at angive navn/navne ved alle indbetalinger.

Restbeløbet skal indbetales senest d. 17. januar 2023.

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2022/2022. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om, hvordan du bliver det, på siden »Bliv Medlem«

Du skal desuden være opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke tilbagebetaler det indbetalte ved afbud efter 09.09.2022, kun hvis pladsen kan afsættes til anden deltager uden omkostninger for klubben.

Afbestillingsregler er følgende

Se link: Rejsebetingelser for vores skirejser i Danski

  • Ved afbestilling senest 60 dage før afrejsedagen mistes det indbetalte depositum samt evt afbestillingsforsikring.
  • Sker afbestilling senere end 60 før afrejsen og senest 14 dage før det i rejsedokumenternes anførte afgangstidspunkt, har rejsearrangøren ret til at beregne sig 50% af rejsens totale pris.
  • Sker afbestilling senere end 14 dage før afrejse, har rejsearrangøren ret til at beregne sig 100% af rejsens totalpris i afbestillingsgebyr. 

Skileje

Skileje
Skinetworks har en aftale om diverse skipakker med favorable priser hos Intersport, som ligger 100 m fra hotellet. Vi afventer priser/kategorier fra Skinetworks og vi sender til dem som noterer skileje i tilmeldingsskemaet.

Forsikring

Rejseforsikring er dækket af dit medlemskab af Bossanova Skiklub under Dansk Skiforbund og Danmarks Idrætsforbund. Familie medlemmer over 18 år, skal være et selvstændig medlem i klubben for at være dækket, uanset om de er hjemmeboende.

Se www.idraettensforsikringer.dk for forsikringsbetingelserne.

Kontakt Tryg eller DIF for at høre nærmere. Afbestillingsforsikring kan du bestille hos dit eget forsikringsselskab eller hos rejsebureauet. 

Forbehold / Yderlige forhold

  • Flyafgangstider er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt. Skinetworks regner med mulighed for en næsten hel skidag om lørdagen, så afgang fra hotellet er ca. kl. 15:00.
  • Senge i dbl værelserne bliver dobbelt senge med 2 individuelle senge, som kan skubbes fra hinanden.
  • Prisen er ens for dbl værelser som kan være forskellige i indretning, størrelse og med eller uden balkon.
  • Der er tilslutning fra Jylland ved Billund.
  • Saalbach og Hinterglemm reklamerer med mulighed for aftenski til 22:00 daglig.

Arrangører

Har du yderligere spørgsmål, kontakt os endelig herhjemme eller dernede. 

Howard Jack Riley / 2758 8044 / Howard@bossanova.dk

Hanne Dybdahl / 2635 8044 / Hanne@bossanova.dk 

Skinetworks (Danski, Nortlander, Slopetrotter)

Byens højde1.003 m.o.h.
Højeste skiløb2.096 m.o.h.
Laveste skiløb1.003 m.o.h.
Antal km pister408 km
Nærmeste lift50 m
Skileje100 m
Indbyggere2903