[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″]

Sydtur uge 4 – Val d’Isere


[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

Årets tidlige sydtur finder sted i uge 4 og går til Val d’Isere. Val d’Isere er en gammel klassiker og nærmere beskrivelse burde være unødvendig. Vi har været der før, og det er et sted man kommer tilbage til igen og igen. Området l’Espace Killy består af Val d’Isere og Tignes. I alt er der 300 km. Pister, og det hele hænger utrolig godt sammen. Skiløbet er uovertruffen, og Val d’Isere er hyggeligere, end andre klassiske franske destinationer. Hvad enten man er til off piste eller de store carving sving på pisten, så går man ikke forgæves i Val d’Isere. Der er skiløb for alle – både nybegynderen og den erfarne.

Konceptet er det samme, som de tidligere år. Vi flyver, vi kører i bus, vi står på ski, vi står rigtig meget på ski, vi står enormt meget på ski, kører i bus og så flyver vi hjem igen. Indimellem vil der også blive tid til en stor fadøl (eller 2), og mon ikke vi kigger forbi Le Petit Danois og Saloon Bar. Afrejse lørdag den 23. januar 2016 og hjemkomst lørdag den 30. januar 2016.

Vi rejser med Langley, og skal bo på Hotel Victors med halvpension. Langley ansætter dygtige svenske kokke, som gerne vil stå på ski en hel sæson, så maden er helt i top. Et år fik vi gourmetmad, men det kan vi ikke garantere, at vi får i år J

For 6545 kr. får du følgende:

  • Fly t/r København – Geneve og transfer til hotellet
  • Ophold i dobbeltværelse på Hotel Victors
  • Morgenmadsbuffet alle dage.
  • To-retters menu alle dage.
  • 6-dages liftkort til hele området (Val d’Isere og Tignes).

Hvis man ønsker liftkortet udvidet til 7 dage koster det 290 kr. Hertil kommer den sædvanlige afgift på 300 kr. for hvert par ski man skal have med flyveren. Enkeltværelsestillæg koster 2195 kr.

Til dem der har lyst eller behov, kan der arrangeres skiundervisning, offpiste guide mv.

For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2015/2016. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om, hvordan du bliver det på vores hjemmeside www.bossanova.dk

Der er et begrænset antal pladser, så vi kører efter det sædvanlige først til mølle princip. Tilmelding sker ved at sende en mail til Bjørn på bjorn@bossanova.dk med navn, adresse og e-mail. Så modtager du oplysninger om indbetaling af depositum. Betaling af ski og udvidelse af liftkort sker ved indbetaling af restbeløbet. Evt. afbestilingsforsikring kan klares gennem Langley ved tilmelding. Check lige med dit eget forsikringsselskab. Det kan sikkert gøres billigere.

 

Sidste tilmeldingsfrist er den 1. november 2015

Hvis du tilmelder dig inden 1. oktober 2015, får du 300 kr. i rabat.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Bjørn på bjorn@bossanova.dk.

 

Yderligere oplysninger

Hjemrejseforsikringen er dækket af dit medlemskab af Dansk Skiforbund (Danmarks Idrætsforbund). Se forsikringsbetingelserne på http://www.idraettensforsikringer.dk/F%c3%a6lles-forsikringer. Du skal være særlig opmærksom på forsikringsbetingelserne, hvis du kører off-piste.

[/vc_column][/vc_row]