Sydtur, januar 2017

Årets tidlige sydtur finder sted i uge 3 og går igen til Val d’Isere. Val d’Isere er en gammel kending i Bossanova, og vi har haft rigtig mange fantastiske ture til området. Skiområdet l’Espace Killy består af Val d’Isere og Tignes. Der er i alt 300 km. pister og uanede muligheder for offpiste. Bellevardområdet er fantastisk til dem, som ikke har været mange uger på ski, og dem som skal have banket rusten af benene. Så der er skiløb for alle – både nybegynderen og den erfarne.

Konceptet er stort set det samme, som de tidligere år. Vi flyver, vi kører i bus, vi står på ski, vi står rigtig meget på ski, vi står enormt meget på ski, kører i bus og så flyver vi hjem igen. Indimellem vil der også blive tid til en stor fadøl (eller 2). Afrejse lørdag den 14. januar 2017 og hjemkomst lørdag den 21. januar 2017.

Vi rejser med Langley, og som noget nyt skal vi bo på Hotel Grand Nord, der har bedre faciliteter til afterski. Maden vil som altid være i top. Vi er mange som stadig husker det år, vi fik gourmetmad, men det kan Langley ikke garantere, at vi får på denne tur :-).

Prisen for turen er 6395 kr. Hvis du tilmelder dig senest den 30/8 2016 får du 500 kr. i rabat. Hvis du tilmelder dig senest den 30/9 2016 får du 300 kr. i rabat.

Inkluderet i prisen er:

  • Fly t/r København – Geneve og transfer til hotellet
  • Ophold i dobbeltværelse på Hotel Grand Nord
  • Morgenmadsbuffet alle dage.
  • Tre-retters menu alle dage.
  • 6-dages liftkort til hele området (Val d’Isere og Tignes).

Hvis man ønsker liftkortet udvidet til 7 dage koster det 350 kr. Hertil kommer den sædvanlige afgift på 350 kr. for skitransport. Enkeltværelsestillæg koster 2295 kr. Der vil være mulighed for at leje ski gennem Langley.Til dem der har lyst eller behov, kan der arrangeres skiundervisning, offpiste guide mv.For at deltage på turen, skal du være medlem af Bossanova og have betalt kontingent for sæsonen 2016/2017. Er du endnu ikke medlem, kan du læse mere om, hvordan du bliver det på vores hjemmeside www.bossanova.dkDer er et begrænset antal pladser, så vi kører efter det sædvanlige først til mølle princip. Tilmelding sker ved at sende en mail til Bjørn på bjorn@bossanova.dk med navn, adresse og e-mail. Så modtager du oplysninger om indbetaling af depositum. Betaling af ski og udvidelse af liftkort sker ved indbetaling af restbeløbet. Evt. afbestilingsforsikring kan klares gennem Langley ved tilmelding. Check lige med dit eget forsikringsselskab. Det kan sikkert gøres billigere.Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Bjørn på bjorn@bossanova.dk.

 

Yderligere oplysninger

Hjemrejseforsikringen er dækket af dit medlemskab af Dansk Skiforbund (Danmarks Idrætsforbund). Se forsikringsbetingelserne på http://www.idraettensforsikringer.dk/F%c3%a6lles-forsikringer. Du skal være særlig opmærksom på forsikringsbetingelserne, hvis du kører off-piste.